Feed on
Posts
Comments

Kapcsolat (Contact)

A hajóval és a portállal kapcsolatos elérhetőségek.

Tóth Tamás: tamastothnorvik@gmail.com, tel.: +3620-276-6507

Tóth Gergely Tamásné: totht@budapest.hu, tel.: +3620-925-2825

12 hozzászólás to “Kapcsolat (Contact)”

 1. mila szerint:

  nincs saláta-centrifuga a hajón 🙂 🙂

 2. Kovacsmiki szerint:

  Ahoj Norvik:)

  örömmel olvastam szuper hajónaplótokat.
  Gratula az átkeléshez (tavaly ősszel én is csináltam…)
  Mi február 2 – 16 között leszünk a környéketeken. Csinálunk egy Martinique – Union – Martinique utat egy 43 lábassal.
  Örülnénk ha tudnánk találkozni.

  Jó szelet!

  Miki

 3. Vasali József szerint:

  Szevasz Tamás
  Némi irigykedéssel és büszkeséggel olvasom a honlapon lévő hajó naplót.
  Először is gratulálok a sikeres átkeléshez. A hajó és a túrán átélt élményeket el sem tudom képzelni. ( ez az irigység tárgya ).
  Látom és olvasom, hogy jól vagytok, melynek nagyon örülök.
  A szöveg színes, a képek nagyon jók. Csak így tovább.
  Gratulálok a honlaphoz is.
  További sok sikert, sok szép élményt kívánok nektek.

 4. Méder Áron szerint:

  Sziasztok!
  Gratulálok a weboldalatokhoz!
  Nagyon izgalmas és tanulságos volt látni hogyan épült fel a hajótok 2007-2010 között.
  Plusz nagyon érdekes a hajónaplótok olvasni! Például az 5 méteres lengyel vitorlás története…
  Minden jót és jó szelet továbbra is!
  Áron

 5. Dave szerint:

  Szia,
  kicsit későn kapcsolódok, de nagyon tetszik, amit látok.
  Minden elismerés, gyönyörű hajót építettél, le a kalappal!

 6. Steven Subert szerint:

  Szia Tamás,
  Örülök hogy elindultál, jó szelet, nyugodt vizet. Remélem, temérdek időd lesz, és tudunk néhány mondatot váltani.
  István és a Penelopé

 7. Nagy Imre szerint:

  Szia Tamás!

  Előre láthatólag mikor tervezed a Durbani indulást,és milyen megállókat tervervezel?
  Elképzelhető,hogy veled tartanék ha Namíbiában kikötnél.
  Üdvözlettel:Nagy Imre

 8. Nagy Imre szerint:

  Szia Tamás!
  Én is szeretnék gratulálni a sikeres megérkezésedhez.
  Remélem mielőbb tudunk találkozni,és beszélni a Dél-afrikai útrol.
  Üdvözlettel: Nagy Imre

 9. Steven Subert szerint:

  Szia Tamás, csak így tovább!!!
  Köszönöm a szép beszámolót és a látogatásodat a UTH-Penelope hajón. Remélem vízre kerül, és mielőbb találkozunk a tengeren!
  Jó szelet, barátsággal ölellek: István
  http://penelope.andreas.hu

 10. Steven Subert szerint:

  MEGALAKULT a PENELPE BARÁTI KÖR

  Tiszteletem jeléül ezúton felkérlek, hogy csatlakozz az alapító tagokhoz. Penelope a HM 1.Honvéd Tűzszerész és Hadihajó Ezred támogatásával a Flottilla öblében vizet ért – ezzel egy új időszámítás kezdődik számunkra.
  A Penelope Baráti kör tagjai rendszeres értesítést kapnak a hajóval kapcsolatos fejleményekről, rendezvényekről és hajózási lehetőségekről. Baráti találkozókat és összejöveteleket rendez, tagjait rendszeresen tájékoztatja a Penelope-News megküldésével. Nem kér és nem ad pénzt, csak élményt.
  · Célunk, hogy bemutassuk a Penelope felkészítését, elindulását, a dunai próbafuttatásokat, a habképző tesztet és ezek tapasztalatait, a Penelope útjait, életét.
  · Célunk, hogy a tengert és hajókat szertő emberek találkozzanak, kellemes környezetben élvezzék az előadásokat, beszámolókat világot járt tengeri utazóktól, vitorlázóktól, a nagy Magyar tengeri múltról és jövőről. Meghívunk olyan ismert és még ismeretlen felfedezőket, akik bejárták, vagy be akarják járni a világot meglengetve lobogónkat a szélben a föld túlsó felén.
  · Célunk, hogy Penelope utazásait, bemutatóit láttassuk, közkinccsé tegyük a sikert, a tapasztalatokat, véleményeket és riportokat.
  · Célunk, hogy minél több embernek lehetővé tegyük, hogy megtapasztalhassa, milyen érzés siklani a vízen tengeri betegség nélkül, mintegy láthatatlan víz alatti síneken. Bemutassuk a Stromboli vulkán pufogásait, a delfinek táncát, a tonhalhorgászatot, a roncsmerülés szépségeit.
  · Célunk, hogy minél több embernek mosolyt csaljunk az arcára, hogy kimozdítsuk őket a természetbe, a szabadba. Útjainkon felfedezzük az élővilágot éppúgy, mint korunk átkát a szemétszigeteket és ezek útjáról, helyéről a tengeri (folyami) hatóságot tájékoztatjuk.
  · Célunk hogy egyszer megalakítsuk a Penelope Klubot, vagy Egyesületet, ennek méltó helyet találjunk nagy folyónk, a Duna mellett.
  · Célunk, hogy a magyar hajógyártást felélénkítsük, segítsük és bemutassuk a Magyar Hajózási Klasztert, rámutassunk, milyen hatalmas szellemi tőke van még ma is Magyarországon, melyeket nem szabad elveszi hagyni. Lehetőséget kell adni gyermekeinknek, hogy találkozzanak azokkal, akik a Magyar hajózás fénykorában a tengereket járták, a hajókat tervezték, vagy részesei voltak a hatalmas hajók gyártásának, vagy csak egyszerűen szerették járni a világ tengereit.
  · Célunk, hogy népszerűsítsük a saját hajók építését, segítsük azokat, akikben van vállalkozási kedv és akarat, hogy saját két kezükkel megépíthessék álmaikat. Meghívjuk és bemutatjuk azokat, akik ezt megtették. Segítünk abban, hogy hogyan kell elkezdeni, milyen módon lehet a terveket beszerezni, hogyan kell a költségeket ütemezni és becsülni, hogyan legyen sikeres a projekt. Bemutatjuk azokat, akiknek sikerült mindez és bemutatjuk azokat, akik éppen neki kezdenek, hogy áradó erőt és bizalmat érezzenek a környezetükben ne pedig kételkedést és irigységet.
  · Célunk, hogy figyelemmel kísérjük, milyen újdonságok vannak a világban a hajózás területén, a hadseregnél, a kísérleti hajóknál, a környezetvédelemben. Bemutatjuk ezeket és vendégeink elmagyarázzák, hol tart a technika és milyen jövő áll a hajózás, a hajók fejlesztése előtt.
  · Célunk, hogy betekinthessenek a tagok a privát kutatás lehetőségeibe, a fejlesztésbe. A résztvevők K+F egyesülésben szerződhetnek és a kutatásból részt kaphatnak, munkavégzésük arányában, melyet titkossági szerződés véd. Ha elegendő jelentkezőt találunk, akkor elindítjuk azokat a fejlesztéseket, melyeket know-how szinten előkészítettünk (UTH-SWATH kiegészítő testek, vontató kite-vitorla kishajóknak, szélcsendvitorla, harmóniahajó, búvárszörf…), továbbá minden arra érett ötletet szívesen veszünk és felkarolunk. Segítünk a know-how, vagy az iparjog védelem előkészítésében, megvalósításban.
  · Célunk, hogy megszerettessük a tengert, a hajózást mindenkivel. Célunk, hogy a fogyatékossággal élők is élvezhessék a természet csodáit. Allergia kúra-túránk egyetlen hétvége alatt elmulasztja a tüneteket és még élményt is nyújt, kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és öregeknek.
  · Célunk, hogy a Penelope eljusson a hajóbemutatókra, boat-show-ra élőben. Mutassuk fel a Magyar lobogót a nagy tengeri kikötőkben, itt Európában.
  · Célunk végül, hogy a Penelope Baráti Kör tagjait összeismertessük. Szövődjenek új barátságok, üzleti kapcsolatok.

  Penelope az örök hűség jelképe, aki még a csavargó Odüsszeusnak is elnézte kalandjait.

  Kérjünk Tamás, csatlakozz hozzánk, ha céljainkkal egyetértesz. Legyél az első itt is, legyél Te is az alapítók között!
  Megtisztelő számomra, ha igent mondasz.

  Jó utat, Jó szelet: Steven Subert

 11. Husvéth Ákos szerint:

  Helló Kapitány Úr,

  Mi a helyzet most Norvikkal, Veled?

  Remélem megtalál az üzenet…

  Egy anno utad követője,

  Üdvözlettel:
  Husvéth Ákos a Balatonról

  • Husvéth Ákos szerint:

   Kedves Ákos!
   Köszönöm az érdeklődésed, a blogon napokon belül megjelennek az elmúlt évek eseményei (nem volt sok) és remélem kezdünk újra vitorlázni. Sok dolgot kellett, kell itthon megoldanom, de a múlt hónapban szárazon volt a hajó Umagban és nagyon jól sikerült az alját rendbe tenni, jó sok munkával.Vasárnap vittem vissza Pulába, következőnek a két nagyobb unokával tervezek egy kis Adria túrát. Ezeket már le fogom dokumentálni.
   Ha magamat is sikerül felgeneráloznom, jövöre szeretnék vissza menni az óceánokra.
   Baráti üdvözlettel:TT.

Leave a Reply