Feed on
Posts
Comments

Mesteri

Kezdeti lakóautós kalandjaink. Figyelmeztetésként írom, akik utálják a macskákat, inkább ne olvassák. Sok embernek a megszerzett tárgyi javak, autó, hajó, motor, ház, stb jelent lelki kapcsolatot, nekem a cicám és ma is emlékszem az elődeire és a kutyusunkra is, aki 16 évig volt a társunk. Persze szeretjük az autónkat, a lakóautónkat, a hajónkat, stb rendben tartjuk ezeket, hogy megvédjenek minket, de ezek csak tárgyak. 

Ennyit bevezetőül. Még bemutatkozásul, MoMo egy hóbengáli, azért választottuk, mert jól bírja az utazást és kutyaszerűen a gazdához hű.

Akkor jöjjenek a beszámolók. 

Első kempinges próbálkozásunk Mesteri volt, két hete hallottunk róla először, gondoltuk kipróbáljuk. Telitalálat volt, talán a legjobb kempingünk volt a kezdeti próbálkozásokban. A MoMoval viszont volt egy kis gond, olyan cirkuszt csinált, hogy hat kilométerről vissza kellett fordulnunk és haza vittük. Vele már legalább tizenötször voltunk Szlovéniában és Horvátországban, de valószínű a zajosabb autótól rémült meg.

Szerencsénk volt a kempingben, mert csak egy szabad hely volt szeptember elején, tele volt osztrák és német vendégekkel. Készpénz fizetéssel kedvezmény van, ami logikus, nincs levonás a banki átutalással. Az étterem kiváló és kedvező áru, a medencék hangulatosak, a szauna textilmentes. Megismerkedtünk egy kedves magyar párral, akiknek szintén ez volt a próbaútjuk egy hasonló lakóautóval, mint a mienk.

A kemping kedves cicája

Leave a Reply