Feed on
Posts
Comments

Reggel hatkor vettem észre, hogy Leo eltűnt. Először azt hittük elbújt a hajóban, mivel itt rengeteg zug van. Miután itt nem találtuk, elkezdtük átnézni a mólót, az utolsó előtti helyen álltunk. Kati végigment a parti úton, a gyerekek a szomszéd mólókat nézték végig, mi a szemben levő utcákat, de a macska sehol. Teljesen tanácstalanok voltunk, fogalmunk nem volt mit csináljunk. Sajnos gravírozott telefonszámos medál nincs Leon, de van mikrochip és reméltük ez előbb-utóbb fog segíteni. Végül tizenegykor feladtuk a keresést és vissza indultunk Pulába, ha kell, majd vissza jövünk, de nem sok reményünk volt, hogy a cica előkerül. Eddig soha nem ment ki a mólóra, csak a szomszéd hajókat látogatta, sajnos most túl nagy lehetett a csábítás.

Közben a nagy izgalomban majdnem megfeledkeztünk róla, hogy Kingának ma van a születésnapja. Kati nagyon aranyos ajándékot választott neki, nagy volt a meglepetés, Hatchimals tojást.

IMG_8594 IMG_8597

A Norvikon egy átok ül az Adrián, mert szinte mindig szemből fúj a szél, most is, de a jósolt tíz csomó helyett 15 csomóval, ennek megfelelő hullámokkal. A rossz idő legalább elterelte a gondolatainkat Leoról. Fél hatkor értünk a kiszemelt horgonyzó öbölbe, de már messziről gyanús volt, hogy túl sűrűn állnak a hajók. Tavaly szeptemberben Gézáékkal még itt horgonyoztunk, most telerakták bójákkal. Egy lendülettel már meg is fordultam és irány a mi marinánk, ahol egy óra múlva ki is kötöttünk.

IMG_8596  IMG_8599

Felraktuk a napponyvát, parti áramra csatlakoztunk, egy izgalmas hét után visszaértünk, de a cica nélkül.

One Response to “Hajózás az unokákkal 2018. júl.17.”

  1. Kovács József szerint:

    Sziasztok!
    Köszönjük a tudósítást és nagyon sajnáljuk, hogy Leo eltűnt. Azért még reménykedünk, hogy talán előkerül. Kingának minden szépet és jót kívánunk, és mindnyájatoknak további élménydús, szép hajózást kívánunk. Sok puszi, Jóska, Cili

Leave a Reply