Feed on
Posts
Comments

Jött egy gyenge front, ami kis esőt hozott, de a ponyvák nagyon praktikusan lehetővé teszik, hogy a hajó jól szellőzzön. Kati délelőtt a gyerekekkel elment a piacra, a halpiac nem okozott egyöntetű sikert, de erre szoktam mondani, majd javul az ízlésük. Utána még megnézték a Pula alatti föld alatti járatokat, ebédre értek haza.

IMG_8457 

IMG_8460 IMG_8463

Nekem az orrban levő aksi bekötését kellett átalakítanom, amit most cseréltünk, de a bekötése nem egyezett az előzővel. Ez nem volt sok munka, de a szűk térben rettentő fülledt volt a levegő, később bántam, hogy nem üzemeltem be az ipari ventillátorunkat.

IMG_8466

Ebéd után a gyerekek véget nem érően dingiztek, mi Katival készültünk a holnapi hajózásra, ami a gyakorlatban a rengeteg felhalmozott holmi folyamatos átrendezéséből áll.

Este sikerült még egy kis havariát összehoznunk, a víztartályok feltöltésével. Ez már többször előfordult, több biztonsági kulcsot kitaláltam, de most túl sok volt a segítség Gergő részéről és lankadt a figyelem. Nem lett nagy katasztrófa, csupán kis víz került a hajó fenékbe, amit Kati gyorsan szárazra törölt, persze előtte kipakolta. Bocsi.

Leave a Reply