Feed on
Posts
Comments

Hihetetlen jó érzés volt hazaérkezni, megcsinálni a nagy kalandot és érezni az otthon melegét. Viktor fiamnak sikerült megint meglepetést okoznia, mivel a megérkezésünk utáni hétvégén meglátogatott minket a hajón. Kevés a szabadsága, ezért munka után elrepült Ljubjanába, itt bérelt kocsit, majd vasárnap du. vissza, így nem kellett szabit kivenni és egy szép hétvégét töltöttünk együtt.

Kis negatívumok azért vannak, pl. teljesen szétment a jobb vállam Gibraltár után egy sérüléstől, aminek műtét lett a vége és sok hónap rehab. Ez egy „kicsit” módosította a tervezett programokat, vagy inkább csak késleltette.

Hogy ne maradjak vitorlázás nélkül, Nagy Imre barátom meghívott egy Folke-boat regattára még augusztusban, utána még családi hajózás volt a Norvikkal, majd a műtétem előtt a hajót téliesítettem.

A karácsony teljes családi körben telt, ez nálunk sajnos ritka esemény. Több, mint hét hónap után áprilisban láttam újra a Norvikot, minden kattanásra működött.

Májusban Katival, kéthete Gáborral és Tomival voltam a Norvikon, alakul az info rendszer és minden a helyére kerül.

Júniusban tartottam egy élménybeszámoló előadást Zürichben a Katolikus Magyar Misszióban, amit összekötöttünk egy kis unokázással Viktor fiaméknál.

IMG_0169

Közben építem az új fészket Gárdonyban, hol kisebb, hol nagyobb sebességgel. 

P6292239

A múlt héten volt nálunk Évi és Géza a Rotor legénysége barbecue-zni, a körülmények cruising hajósak voltak, a hangulat szintén.

P6292240

TT

Leave a Reply