Feed on
Posts
Comments

Ma egész nap az útra készítem a starter kajákat. Ez nagyon jól bevált, általában több, mint egy hétre megvan az alapmenü, csak ki kell egészíteni, de ha rossz idő van, még ez sem szükséges, csak kisebb a menüsor. Most külön készítettem birka és marhapörköltet, mindkettő finom lett, igaz nagyon szép volt az alapanyag is. A birkahús kockázva volt, de a marha egészben, így erről levágtam két szép szelet húst és bepácolva eltettem a hűtőbe, pár nap múlva frissen kisütjük. Készítettem még egy nagy adag francia salátát, ehhez még tegnap csináltam joghurtot, majonézt itt is kaptunk, a régi beszerzésem most fogyott el.
Mindent kiporcióztam műanyag tároló edényekbe és most a hűtőben pihennek. Előtte még újból rendbetettem a hűtőt, most ragyog és jó szagú.
Míg én a kajával foglalkoztam, Jamie a szokásos útvonalon, – dingivel a Home Island-re, onnan komppal a West Island-re – utolsó beszerző túrára indult.

IMG_0334

IMG_0321

A szél még mindig erős, kicsit aggódtam emiatt, de délutánra szerencsésen megérkezett.
Este a parton szüli napi buli volt, a Voyager kapitányának az édesapja hetven éves, de sokat letagadhatna, úgy látszik a tengeri vitorlázás fiatalít.
Katival még skype-on tudtam beszélni, de a netem nagyon gyenge. A horgonyzóhelyen már közel harmincan vagyunk, gondolom a Wifi is egyre terheltebb.
—–

TT

Leave a Reply