Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Feed on
Posts
Comments

A netre ma sem sikerült vissza kapcsolódnom, ez főleg azért bosszantó, mert folyamatosan ígérik, rövidesen kijavítják a hibát. Viszont várhatóan ma érkezik az új hajós társam, illő kicsit gatyába rázni a Norvikot. Ez főleg a konyhára vonatkozik, a hűtőtől a tűzhelyig, a pultokat, mindent kitakarítottam, lemostam. Ez már mindenképp aktuális volt.

Reggel nagy volt a forgalom, egymás után három vitorlás is jött. Először a Voyager német fémhajó, velük már sokadjára találkozom, de a finisben leelőzte a My miss II svéd vitorlás, velük is találkoztam már Port Vilaban. A Voyager vitorlázva akart bejönni, de ez ide szinte lehetetlen, mert csaknem szemben fúj a szél, plusz egy elég erős áramlat is van szintén szemben. Röviddel utánuk érkezett egy angol vitorlás és a francia alu hajó elment, éppen a bejáratnál találkoztak. Így most svéd többség van a horgonyzó helyen, mivel ők ketten vannak, plusz a lengyel, egy ausztrál, a német és az angol hajó, meg a Norvik.

IMG_0357

Igazi nemzetközi mezőny. Délután egy jót úsztam, érdekes, hogy mikor megérkeztem rengeteg kis cápa volt, a hajó körül keringtek, de később felváltották őket a delfinek. Ezek ugyan nagyobbak, de kevésbé ijesztőek. Lehet a cápák azért is mentek el, mert a múlt héten a partról kifogtak egyet és elég rossz állapotban volt, mire a horgot kiszedték belőle és visszaengedték. Talán inkább meg kellett volna sütni, de valószínű senkinek sincs rá receptje.

Jamie, az új crew ausztráliából csak holnap jön át a komppal a West Islandról, így a mai nap is egyedül vagyok, de persze kíváncsi vagyok a találkozásra, nem akármilyen szakasz előtt állunk.

—–

TT

Leave a Reply