Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Feed on
Posts
Comments

Nagyon jó újra vízen lenni a Norvikkal, de azért nem nagyon jött álom a szememre, míg Katival nem tudtam beszélni telefonon, ma volt kontrolon a lábával. Hihetetlen, hogy egy ilyen kis banális baleset, mekkora problémát okoz, nagyon szeretnénk már túllenni rajta. Közben Jani barátom is úton van a Norvikhoz, gondolom rövidesen tisztább lesz a kép.
Bár az éjszaka így rövidre sikerült, frissen ébredtem, az idő is szép volt, ezt kihasználva három adagot mostam és minden meg is száradt. Az utálatos horgonylánc kamra tisztítással viszont nem lettem teljesen készen, mivel sokat kínlódtam a fatámaszok szétszedésével, de itt is már a finisben vagyok.
Délután kopogtak a hajón és meglepetésemre egy új-zélandi srác keresett, aki crewnak ajánlkozott. Ez eddig nem is lett volna rendkívüli, az érdekessége a dolognak, hogy tekintettel a magyarországi mondhatni lanyha érdeklődésnek, pár napja egy crew keresőn van a Norvik, amire két nap alatt több mint tucatnyian jelentkeztek, köztük Tony is, de a válaszokkal meg akartam várni Jani barátomat. Viszont Tony, aki aucklandi pont itt járt a marinában egy másik hajón is érdeklődni, megismerte a Norvikot és így bejelentkezett. Jót beszélgettünk, addig se kellett az undok horgonylánc kamrával foglalkoznom és megegyeztünk hétvégén újra találkozunk. Nekem szimpatikus volt, van gyakorlata is és a legfontosabb, látszik tényleg komolyan gondolja az utazást.
Elkezdtem megint figyelni az időjárás jelentéseket, itt elsősorban a szélre gondolok. Remélem a pilot és a kormányrendszer hibátlanul teszi a jövőben a dolgát és mi csak olvasgatunk a hajón menet közben. Az határozottan jó érzéssel tölt el, hogy innen már mindig inkább zárul a kör, de még sok van hátra, ami elsősorban rengeteg új élményt is jelent.
—–

TT

Leave a Reply