Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Feed on
Posts
Comments

Reggel a net abszolút nem működött, így Katival a sat telefonon tudtam csak beszélni. Most kapcsolok, hogy 17-ig volt jó a régi szoftver, ezek szerint a frissítés működik!  Családomnak köszönhetően elég sok kütyüm van a hajón, azt hiszem egy darabig tényleg nem kell semmi. Ez Norbert fiam véleménye is, és ez szakmai, mivel ő Phd informatikából.
Reggel mentem be a központba, kicsit túl korán is, mivel a Marina office még nem volt nyitva. Kicsit nézelődtem a kikötőben és rövidesen ismerőssel találkoztam, Johnnal. a Tiger alu hajó tulajdonosával. Sietett, de gyorsan előadtam kérésem a keddi vízre tételnél való segítségben. Azonnal megígérte átjön Norsandhoz, ez nekem nagy könnyebbséget jelent. Tízkor kinyitott az iroda is, tudtam Sharonnal beszélni, lesz helyem, de még nem tudja melyik, majd rádión megbeszéljük, vagy a D, vagy a C mólón.
Ezután kis bevásárlás. Az ünnepi ebédre fiatal bárány szeletet vettem, Kati beszélt rá. Vettem hozzá egy üveg rose bort és ha már Húsvét egy üveg whiskyt. Persze ezt már a likőr shopban.
Mire visszaértem kezdhettem az ebédhez, főleg, hogy közben jött egy jó nagy zápor. A füstölt csülök most jobban sikerült, mint a tavalyi sonka, eléggé bekajáltam, nehéz volt munkába állni.

IMG_0138

Viszont fő a kötelesség, végre látom az alagút végét ennek a festős hónapnak, már tényleg nem sok van hátra.
Most vacsi és persze szól a jazz.

TT
—–

Leave a Reply