Feed on
Posts
Comments

A bécsi repülő téren a fiam várt és repített haza Budapestre. Kilenckor már az unokáim egymást túlkiabáló beszámolóit hallgattam. Olyan érzésem volt, mintha néhány napja mentem volna el, pedig ez közel 15 hónap volt. Élveztem a friss, hideg levegőt, kevés havat is láttam. Talán ezek hiányoztak leginkább a trópusokon. Most a rendszeres Hajó napló márciusig szünetel, de időnként érdemes lesz rá tekintenetek, aktuális új híreket mindég feltöltök.

A Magyar Tengeri Vitorlázók Szövetségének szakmai programjában 2014, február 05-én tartok előadást, ennek pontos időpontja és helyszíne egyeztetés alatt van. A Jacht Akadémia Hírlevelén és a Norvikinfo honlapon is jelezzük majd a konkrét helyszínt és időpontot!

2014, március végén fogok visszautazni Új Zélandra, április első két hetében a Norvikot készítem fel a következő 15 hónapos útra. Erre a szakaszra is lehet jelentkezni hosszabb, rövidebb hajózásra. A hagyományos passzát útvonalon a trópusokon, majd Dél Afrika Jóreménység fok, Dél-Atlanti Óceán, Zöldfoki szigetek, Kanári szigetek, Gibraltár a tervezett útvonal. Többen jelezték, hogy szeretnének személyesen találkozni velem mielőtt crew-nak szegődnének, most itt az alkalom, az előadásokon kívül bármikor megkereshettek személyesen.

Telefonszám a tavaszi napfordulóig: + 36 20 276 65 07

Email: tamastotht0@yahoo.com 

Tóth Tamás

Leave a Reply