Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Feed on
Posts
Comments

A tegnap elmaradt Norvik ismertetőt délután tartottam Gézának. Remélem soha nem lesz rá szükség, de megnyugtató érzés, hogy egy megbízható hozzáértő hajós él a közelben, aki probléma esetén tud segíteni.
A vacsora a Rotoron volt, Éva nagyon finom babgulyást készített. Péterék és én is nagyon jól éreztük magunkat, a szívélyes vendéglátáson felül a magyar szó és estébe nyúló anekdótázás régen megélt élmény. Gézáék Péterék érkezése miatt elhalasztották az indulásukat hétfőre Aucklandba, én viszont nem maradtam egyedüli magyar Whangereiben.  Péteréken kívül Éviék a szuper-marketben találkoztak egy itt élő magyarral, a hajómhoz délelőtt egy szlovén férfi jött beszélgetni, elég rossz véleménnyel volt az otthoni viszonyokról, de húsz éve itt él. Egy ilyen jellegű utazásnál a politika és a bulvár hírek nagyon kiesnek, helyette viszont bejön rengeteg gyakorlati információ, amit nemcsak többre értékelek, de sokkal élvezetesebb is.
—–
At 2013.11.24. 3:10 (utc) our position was 35°43.44’S 174°19.55’E

Leave a Reply