Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Feed on
Posts
Comments

Gézáéknál a barbecue nagyon jól sikerült, az idő is kellemes volt a kinti vacsorához. Dávid programja is változott, mégse ma utazik el, csak holnap, mert Susi ma érkezik Whangereibe az óriás katamaránnal, ahol crew.  Dáviddal ma sikerült elszámolni,  két órai számolás után kis barátunk még tévedett 40 dollárt a saját hasznára, ezen már csak röhögtem. A látszat mennyire csalóka, a bemutatkozás nagyon pozitív volt. Nagyon szűk a mezsgye a szinpátia és antipátia között, a hajó egy veszélyes terület, mert itt az összezártság miatt a domináns tulajdonságok sokkal hamarabb előjönnek, nehezebb sumákolni, mint a civil életben, ahol mindenki bezárkózhat a saját kuckójába.
Sajnos az időjárás előrejelzés a következő napokra esőt jósol, de remélem lesz pár napos száraz periódus, hogy a festés javításokat meg tudjam csinálni.
Sok gratuláló üzenetet kaptam az elmúlt napokban, mindenkinek köszönöm. Mostantól van elég normális netem, így a mail postafiókom is működik. Érdekes módon az SSB rádió is remekel, a sok körülöttem levő árboc kapcsán, először ki se akartam próbálni, de a Pactor az esti órákban nagyon gyors.
Délután átmentem Gézáék hajójába vizitelni, persze leginkább a műszaki dolgok érdekeltek. Azt már írtam, a hajójuk milyen szépen rendben van, de szomorú tapasztalat, az eredeti alkatrészek sokkal tartósabbak voltak, mint a később vásároltak.
Este én voltam a vendéglátó, de Gézáék olyan kedves ajándékkal leptek meg, amire egyrészt nem számítottam, másik oldalról meg nagyon jólesett a figyelmességük. Házi joghurt készítő! Vacsorára rákot készítettem, köretnek krumpli pürét, kicsit izgultam, mert náluk minden nagyon perfekt volt, én se szerettem volna leégni. Évi szerint finom volt a vacsora, ezt Géza is megerősítette. Tíz órakor bontottunk asztalt, mindent elmosogattam, a konyha patyolat tiszta, lezárom a naplót, elküldöm és megpróbálok még kicsit beszélni a párommal.

Leave a Reply