Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
Feed on
Posts
Comments

Dávid ma nem utazott el, majd holnap reggel, de nem délre, hanem északra, Opuába, újra felbukkant Susi, találkozni akar vele. Utoljára a Minerva reefen futottunk össze, immár Marquesas óta nem tudom hányadszor. Remélem, holnap tényleg elutazik, mert a tervezett programjaimban inkább fenntart, mint segít, jobban szeretném egyedül csinálni a dolgaimat, mert az ellenőrzés több energia, mint amennyi idő alatt megcsinálok valamit. A legegyszerűbb dolgok sem a kedvem szerint vannak, pl. a takarítás. Amire ő azt mondja kész, én úgy gondolom félkész.
Ma elvittem a csatlakozó kábelt a szakszervizbe bevizsgáltatni. Előtte összeraktam a bringát, de mint kiderült a marinában is lehet bérelni, napi egy dollárért. A szerviz, egyben hajósbolt, kb. három kilométerre van, nagyon élveztem a rengeteg üzletet útközben. Mindenki rendkívül barátságos, sokszor a legegyszerűbb dolgokat sem értem, annyira meglepő, pl. tegnap a fiatal pénztáros lány megkérdezte, hogy vagyok. Tudom, hogy ez itt természetes, de otthon mikor történik ez meg? A kábelszervizben is mindenki érdeklődött, mikor mondtam Magyarországról jöttem, az eladó hölgy mondta az anyukája szintén magyar, de ő nem tud magyarul. Visszafelé csináltam egy kis bevásárlást, most nem felejtettem el a buborékos vizet és hosszas keresgélés után meg is találtam, így délután már kellemesen fröccsözöm. Este Gézáékhoz vagyunk hivatalosak barbecue-ra, holnap én szeretnék remekelni, vettem rákot. Gézáék hajója, a Rotor nagyon szép állapotban van, látszik rajta a folyamatos, szakszerű gondoskodás. Remélem a következő napokban a Norvik is megszépül kívül, belül. Napok óta írom az elvégzendő feladatok listáját, egyre hosszabb, de nem vészes.

Leave a Reply