Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Feed on
Posts
Comments

Egész éjjel esett, nagyon meleg volt, rosszul aludtunk. Reggelre megérkezett az Early Purple. Tamásék először San Blas-on , utána Colon-ban, majd Panama Cityben, ahol vacsora vendégeik voltak, találkoztak vele. Az eső délelőtt is folytatódott, így a reggeli kirándulás a faluba délutánra csúszott. Bertrandnak sikerült venni Araldit ragasztót, így délelőtt Tamás befoldozta a kipufogó csövet. Bertrand egy órára a Tatu mesterhez volt hivatalos, mi meg elmentünk Atuonaba a Paul Gauguin múzeumba.

IMG_1718

A mostani utazásunk oda-vissza azonnali stoppal sikerült. A múzeum rendkívül gazdag képanyagban, ugyan másolatok, de szinte a mester összes műve látható. A bambuszból építet, tágas házának másolata is megtekinthető a kertben.

Ma két vendégünk is volt, reggel egy fiú Cederic az Early Pearple hajóról, majd este vacsorára David a szomszéd katamaránról. Bertrand tetoválása nagyon szép lett, a hátára kérte.

Ezt meg kellett ünnepelni, szép este volt, a székely káposztát ettük gyümölcs salátával.

Leave a Reply