Feed on
Posts
Comments

Délelőtt jártuk a környéket olajszűrőért, de egyelőre csak tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Majd egy hosszú ebédelős-netezős délutánt tartottunk a Mi Ranchito nevű helyen, ami mint kiderült, Roy kedvence. Nemsokára Roy is megjelent, jött elvinni az átkeléshez használt köteleket. Még gyorsan lefényképeztük, mert nagyon eredeti figura, és másnak is tudjuk ajánlani, ha erre jár.

maj-27-roy-bravo

Minden simán ment – bár persze nem tudjuk, hogy nélküle kevésbé simán ment volna-e :). Az a gyanúm, hogy talán ügynök nélkül is abszolválható lett volna a csatorna, főleg így, hogy nagyon messzire kértük az átkelési időpontot. Az nem volt valós, hogy 9 napos sorok vannak, találkoztunk hajóval, aminek 1 napot kellett most várnia. Mindenesetre Roy személyisége megérte, sokat nevettünk együtt, és tényleg minden jól ment.

Este még megittunk egy-egy gyümölcskoktélt az Early Purple legénységével, és beszélgettünk a hivatásos kapitányi életről. Sétáltunk egyet a kivilágított felhőkarcolókra nézve, majd visszadinghyztünk a hajóra.

Jó éjt mindenkinek,
Judit

Leave a Reply