Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/customer/www/norvikinfo.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Feed on
Posts
Comments

A reggeli rutin kutyafuttatás, fürdés, reggeli után felvettük a fürdő létrát, a dingi motor és a dingi is a helyére került, eloldottuk a kikötő köteleket a bójáról és indultunk vissza Mali Losinj-ba.

IMG_8582 IMG_8581

Délben kötöttünk ki, megebédeltünk és ezzel véget ért Norbi rövid látogatása a hajón. Norbi elment a parkolóba a kocsijáért, mi a mólón vártuk, a kutyákkal és a csomagjaikkal. Kettőkor indult haza és tízkor telefonált, hogy szerencsésen haza ért. Mindnyájan nagyon örültünk, hogy együtt tölthettük ezt a pár napot és neki is sikerült kicsit feltöltődnie.

Délután Kati elvitte a gyerekeket ajándékot vásárolni a zsebpénzükből és VR-ezni.

20180713_115704 IMG_8592

IMG_8588 IMG_8593

A hajón a macska végre újra élvezhette a kutyamentes fedélzetet. Míg itt voltak a kutyák, éjjel a ketrecükben aludtak, nappal pórázon voltak megkötve, a macska pedig alul a hajóban. Most viszont minden a Leo-é volt.

IMG_8583 IMG_8585

Úgy terveztük másnap vissza megyünk Pulába és két napot horgonyon leszünk, majd pénteken korán indulunk haza. Nem minden sikerült így, de Géza barátom szavait idézve „a hajózásban az a szép, hogy nem tudhatod, mit hoz a holnap”.

Éjjel jött egy zivatar, dörgött, villámlott és az eső alaposan átmosta a fedélzetet, szerencse, hogy Kati még délután átporszívózta az egészet.

Leave a Reply