Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Délben már több, mint 80 tmf-del mögöttünk van az egyenlítő. Jó érzés leírni újra, hogy északi szélesség. A Norvik közel két évet volt a déli féltekén, ideje visszatérni.
Az útikönyveim szerint a negyedik szélességig várhatóan kitart a szél, utána meglátjuk. A szűkös aksi kapacitásom miatt az Airmail rendszert nem használom, -ezért szünetelt átmenetileg a napló-, csak az SSB rádiót az otthoniakkal való rádiózáskor, ez már napi rutin. Ma még Imivel is tudtam beszélni, mert vitte Katinak a hajózásunkról készült fotókat és videókat. Remélem Mindeloból mi is tudunk friss képeket küldeni.
Két napja megbuggyant egy doboz tejünk, megpróbáltam belőle yoghurtot készíteni.. Reggel örömmel láttam, hogy nem joghurt lett, hanem túró, így már meg is van a mai menü: túrós tészta, mangalica szalonna kockákkal, tejföllel leöntve. A tejföl Nestle konzerv, még Panamában vettem néhányat, ez az utolsó.
Egész nap kellemes hátszélben vitorláztunk, a hajóval nem sok dolgunk volt. Sajnos halat ma sem fogtunk.
Pozíciónk:UTC:12:00. Lat.:01°12,5’N. Lon.:18°22,8’W. Megtett táv.:113tmf.
—–

TT

Leave a Reply