Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Feed on
Posts
Comments

2014.12.19, Budapest

HÍRLEVÉL!

Összeállt az útiterv a Norvik Földkerülésének utolsó, 8200 tmf-es szakaszára. Természetesen kisebb módosítások lehetségesek.

– Indulás Durban-ből február 24-én Fokvárosba az időjárás függvényében. Ez 800 tmf-es szakasz, gyakorlott hajósoknak ajánlom, kiemelkedően sok tapasztalatot lehet gyűjteni

– Fokvárosból március 10-15.-ike között indulunk a Zöldfoki szigetekre Szt. Ilona és Ascencion érintésével. Azoknak ajánlom, akik ki szeretnék próbálni magukat hosszú óceáni vitorlázásra.

Fokváros – Szt. Ilona 1700 tmf

Szt.Ilona – Ascencion 700 tmf

Ascencion – Zöldfoki szigetek 1600 tmf

Összesen kerek 4000 tmf. Ez a szakasz kb. öt hét lesz.

– Kanári szigetekre április végén indulok, ezen a szakaszon fogom keresztezni, a saját korábbi utamat, innentől a Norvik hivatalosan is megkerülte a Földet.

870 tmf, kb. egy hét.

– Az utolsó óceáni szakasz Kanári szigetekről Gibraltárba 710 tmf.

– Május 10-étől Földközi tenger, terveim szerint Málta érintésével (1000 tmf) érkeznénk az Adriára júniusban (750 tmf).

Az összes út megközelítőleg 8200 tmf, 15-16 ezer km. Jelentkezhetsz szakaszokra, vagy a kihívásokat kedvelők az egész útra. Az utolsó szakaszon előnyt élveznek, akik segítették az eddigi utamat, illetve már részt vettek előző útjaimon. Részvételi feltételekről személyesen érdeklődhettek, telefonon, vagy email-ban, a honlapon lévő elérhetőségek valamelyikén.

TT

Leave a Reply