Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

A vitorlavarró fél tizenegyre ígérte, hogy jön, ezért mi reggeli után azonnal nekifogtunk a grósz kiszedésének. Ez nem kis munka, Románia óta még nem szedtem ki, de hárman bő másfél óra alatt végeztünk.

A vitorlavarró vállalkozó egy fiatal francia srác, a Voyagernek már adott javításra ajánlatot, azt gondolom, korrekt árat kapok én is. Kicsit késett, de még este megküldte az ajánlatot a teljes javításra, ami nem csak a szakadás, hanem a többi elhasználódás javítása is. Nekem a net nagyon gyengén működött, de Katival tudtam beszélni, így ő nyugtázta az ajánlat elfogadását. Kb. 250 EU- nak megfelelő összeg lesz, ha a minőség is megfelelő, akkor ez egy kedvező ár összehasonlítva az előző javításokkal, pl. Panamában csak egy vitorla szemet tettek a genakkerbe 160 $-ért és a szemet én adtam.

A következő két napra kirándulást tervezünk, Jamie intézte a bérautókat, a Miss My, a Voyager és mi megyünk három kocsival.

Estére a netem és az egész számítógép rendszerem meghalt, Emil a Miss My család 13 éves gyereke oldotta meg a problémákat.

IMG_0561

A kis srác egy az egyben olyan virtuóz a számítástechnikában, mint az én Norbert fiam volt ennyi idős korában. Tudomásul kell venni az új generáció sok mindent lesöpör az előző értékrendből.

Mire lett netem, már igen csak későre járt, de erőt vettem magamon és elkezdtem pótolni a naplót.

TT

Leave a Reply