Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Azt hiszem teljesen találó a kifejezés, hogy reggel hétkor hulla fáradtan keltem. Kilencre szedtük össze magunkat a behajózáshoz a kikötőbe.

IMG_0529

A vámmóló egy étterem előtt van, a korláthoz kell kötni a hajót, nincs bika.

IMG_0532

Nekem először nem esett le a tantusz, így mentünk két-három kört, aztán hozzá kötöttünk a korláthoz.

IMG_0537

A bejelentkezés nem kis procedúra, kb. 30 oldalt kellet kitölteni, szerencsére néhányat csak aláírni. Mindenki segít, de a saját papírjaikban is bizonytalanok, ami tény bevallottam a szigony puskát, ezt le kellett adnom.

Közben Jamie megéhezett rendelt ebédet az étteremben, mi Tarával kötöttünk át a Caudan marinába, ahol már sok segítséget kaptunk a kikötéshez, de a kikötői manővert Cristina (Miss My) is megdicsérte.

IMG_0536

Megérkeztünk Afrika egyik leggazdagabb és legvendégszeretőbb országába, kár hogy rövidesen jön a ciklon szezon és nekünk tovább kell hajóznunk.

IMG_0533

TT

One Response to “Hajónapló, 2014.10.24, Mauritius, 216-ik nap”

  1. Csörgő Judit szerint:

    2014. 10. 25. Port Louis kikötő délután. Olyan jó volt látni egy magyar hajót! Jó utat Dél-Afrika felé! Többször jártam ott mostanában 🙂
    Üdv Judit

Leave a Reply