Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Tizenöt óra motorozás után végre megjött a szél. Sajnos már biztos, hogy sötétben érünk a szorosba, de ez nekem már inkább kihívás, mint probléma.

A takváltással az utolsó pillanatig vártam, így bal csapáson tudtunk menni Port Louisig, igaz előtte pár száz méterrel kerültük a Fekete Szabó sziklát.

A bejelentkezésünk okozott némi vitát a csapatban, Tara igazi német lány, eléggé zokon vette, hogy az operator számon kérte, miért nem jelentkeztünk be 24 órával az érkezés előtt. Hát nem tudtuk ezt a szabályt, de nem is lett ebből probléma.

Az tény, hogy éjjel nem mehettünk be a kikötőbe, így éjjel egykor horgonyt dobtunk, én háromig neteztem, jó volt megint megérkezni.

Az északi oldalon való átkelésünk azért nagyon izgalmas volt, a csapat nagyon figyelt, remélem sokat tanultak, én nagyon élveztem, a Norvikkal nagyon jóban vagyok.

TT

Leave a Reply