Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Feed on
Posts
Comments

Lendületesen kezdtünk reggel az úti készülődéshez, de a bőséges reggeli kicsit lecsökkentette a sebességet. Nekem ma a fő feladatom a tegnap délután megvásárolt fagyasztott marha ehető formába öntése. Hát ez egy nálam is öregebb darab volt, mert jó három órát főztem belőle a pörköltet, így végül egész jól sikerült. Tara és Jamie a hajót takarították, a víztartályokat töltötték raktározták a kajákat. Én nekiugrottam az első fürdő szivattyú javításának is, de ezt rövid idő után feladtam, mert mindenki útban volt a szereléshez és a maradék fénykép letöltése és elküldése is még hátra volt. Itt a net jól működik, csak a laptopom képernyő hibája okoz kellemetlenséget. Jamie a mise időpontját rosszul tudta, így csak az üres templomot lehetett meglátogatni, valószínű praktikus megfontolásból a mise itt hétkor kezdődik.

IMGP1010

Estére azt gondoltuk minden előkészületet megtettünk az induláshoz és csak pár apróságot kell reggel intéznünk, de ez nagy tévedésnek bizonyult.
—–

TT

Leave a Reply