Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Délelőtt kis meglepetés ért, Tara a Voyager crew-ja megkérdezte, velünk tarthat-e a következő szakaszon. Gondolom ebben nagyrész belejátszik, hogy Jamie tanítja gitározni. Ö Új- Zéland óta volt crew a Voyageren, azt gondolom ez a távolság jó iskola, biztos segítségünkre lesz, különben is nagyon szimpatikus lány, a kedvemre való német alapossággal. Így aztán a délelőtt eltelt az átjelentkezéssel, közben megtudtam, ha holnap indulok, plusz 100 dollárt kell fizetnem, így gyors döntés volt, csak hétfő délelőtt indulunk, ez ingyenes.

IMGP0988

Délután gyereknap volt a Miss My három aranyos csemetéjének. Az Anniara egy óra után, a Voyager és a Miss My négykor indult Mauritiusra. Öt nap múlva találkozunk.

IMGP0977

Tara beköltözött a Norvikra, míg én a naplót írom ő a konyhával ismerkedik. A hűtő annyira meg van tömve, hogy alig hűt, remélem semmi nem romlik meg.

A déli piac látogatáson Jamieknek nem sok mindent sikerült venniük, húst egyáltalán nem, talán holnap a super marketben fagyasztottat.

IMGP1013

TT

Leave a Reply