Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

A reggel az esély latolgatással kezdődött, mivel a teherhajó távozása után nem mindenkinek jut hely a partfalon.

IMGP0980

Nekem azért volt fontos a partfal mellé állnom, hogy a dingit ki tudjam tenni a további ragasztáshoz. Tegnap Olaftól (Miss My) kaptam egy kevésbé öreg Sikát, mint az enyém, ezzel egy foltot fel is raktam, de még van mit javítani a csónakon, hogy használható legyen.

Először az Anniara vette fel a horgonyt, ők a legkisebbek és talán ezért a legaktívabbak. Rájuk is szólt a kikötő mester, hagyják szabadon a hajózó csatornát.

Miután szabad lett a partfal, megindult a rally, ami egy barátságos rivalizálás volt, köze sincs a balatoni anyázáshoz, bár remélem már itt is kulturáltabb a helyzet. Régebben engem nagyon taszított a piti kis dolgokban is vérre menő versengés.

IMGP1003

Első az Anniara lett, én elegánsan előre engedtem a Seventh Haevent, így harmadik befutóként értünk partot.

IMGP0975

Az itteni vendégszeretetre jellemző, hogy mikor kiraktuk a dingit a partra, felajánlották javíthatom az egyik csarnokban. A szigetről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet írni, jó lenne a mi génkészletünkben is hasonló nyugodtság.

Délelőtt javítgattunk kicsit a Norvikon, Jamie yankeet a varrta, én a lazy jack jobb oldalát tettem rendbe.

Estére bbc partyt szerveztünk, ill. én Jamiere bíztam ezt. Sok minden összejött ehhez, pl. a hűtőben egy elég termetes fél tonhal, este még két szép languszta is a hűtőbe került, csak éppen grillsütő nem volt.

IMGP1166

Az itt lévő hajósok mögött már jó néhány mérföld van, így feltaláltuk magunkat és kikötő melletti parkban találtunk egy nyilvános grillsütőt, amit a nem éppen alacsony kerítésen áttettünk és innentől már csak némi fára volt szükségünk a sütéshez.

IMGP1165

Többen hoztak a hajójukon elkészített kaját, nekem a Miss My által prezentált a mi rakott krumplinkhoz hasonló ízlett a legjobban, ennek a receptjét is elkértem.

IMGP1163

Az est nagyon jól sikerült, kicsit búcsú hangulata is volt, mivel a holnap a két svéd és a német hajó tovább megy, mi csak vasárnap.

IMGP1164

TT

Leave a Reply