Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Feed on
Posts
Comments

A mai program mind helyi volt. A legfontosabb, hogy betelt az internet kártyám, mégsem volt olyan nagyon feltöltve, de sikerült újra aktiválni. Ez azért nem volt nagyon egyszerű, kb. egy órát ültem az árnyékban, mire a kihelyezett mobil net autó csinos eladója aktiválni tudta a netem. Elmúlt dél, mire újra beintegrálódhattam a civilizációba. Kikapcsolódásként mentem egy kört a helyi halászkikötőben, rengeteg hajó van egymás mellett, nem is tudom mikor tudnak kifutni.

IMG_0214

IMG_0212

IMG_0208

Az amerikai Lagoon 56-os ma visszajött, mert nem működött a kormánya. Ez hidraulikus, az én tervemben is ilyen volt, de inkább egy mechanikus kormány mellett döntöttem, ez fogaskerekes, nem bowdwes.
Késő délután bemotoroztam a városba, ami általában a Carrefult jelenti, de néha tovább merészkedek. Sikerült vennem a lányoknak még néhány ajándékot és visszafelé se büntettek meg a rendőrök.
—–

TT

Leave a Reply