Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Fátyolfelhős, párás napra ébredtünk. Jani és Tony korán reggel elmentek búvárkodni, a búvárközpont tulajdonosa vitte ki őket különlegesen szép búvár helyekre.

Apalykor

Apálykor

Halak

Halak

Kétszer merültek eléggé elfáradtak, mire visszaértek, igaz ez a kellemetlen párás, szélcsendes időjárás is hozzájárult. Én továbbra is az infókat gyűjtöttem a netről, de mindannyiunkról csorgott a verejték, gyakorlatilag ellötyögtük a délutánt. A hajó bringát azért sikerült üzembe helyezni, amivel 40 perc alatt a sziget nagy részét bejártam a keményre taposott földutakon, itt nincs szilárd burkolat, csak a házak meredekebb feljáróinál.

Helyi melyepito

A helyi mélyépítő

Az esti projektem palacsintasütés volt, most készítettem először, de nagyon jó sikerült, igaz profi a főzési tanácsadóm. A fiúk késő este egy sörre átmentek még a bárba, én ezt most kihagytam, lefekvésre ittam egy rumos kólát, jól passzolt a palacsintához, bár egy Tokaji Szamorodni jobban esett volna.

TT

Leave a Reply