Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Feed on
Posts
Comments

Az utolsó nap.Csak Katival az utolsó, de Kati gépe ma éjfélkor repül. Kati mellett a napok mindig dolgosan telnek, de sajnos most ez az utolsó. időnként ránézek az órámra és a computer azonnal kiadja a hátralevő időt percekben. A tegnapi kis gyomorrontásom felülírta a szokásos búcsúvacsorát, de szerencsére reggelre összeszedtem magam. A fiúk reggelre megjöttek a szülinapi buliból az egy dolláros hajóról, akinek a kapitányáról csak szuperlatívuszokban tudok írni, de nem szívesen cserélnék vele. Ő is Tom. Kati reggelire nagyon finom croissant-t hozott és kiegészítette az unokai ajándékokat. Itt már ismert vásárlók vagyunk. Bertrand reggeli után elindult információs kőrútjára. Ez itt kemény munka, mivel a teljes francia közigazgatás működik, hasonlóan a mienkhez, nem véletlenül adtuk az elnöküket is. Búcsúebédre Kati szokásos rántott csirkéje készül, mi a fiúkkal az elmaradt tisztításokat végezzük. Apróságok: a mai nap a kárpitok tisztítása is volt. Előzőleg írtam már a „minőségmániámról”, most csak egy apróság, hogy a kárpitos vállalkozás (kérésre cím) a fogadó felületet rozsdamentes kapoccsal tette fel, ami kiválóan működik. Persze a kárpitok is, ma Dávidtól kaptak egy full service-t, minden ragyog J!

IMG_2466

Katitól fiatal korunk óta oly sokszor kellett hosszabb időre búcsúznom, így kiépült egy immunrendszer ennek kezelésére. Az ebéd, szokásosan kiválóra sikerült. Utána a csomagokat ellenőriztük, a nagy Tiki 10 kg, így nem sok egyéb dolog vihető, mivel a súly limit 23 kg. A” becsekkolásnál” meglepetésszerűen a kézi poggyászt is lemérték, Kati elmondása alapján ezt minden átszállásnál ellenőrizték,de viszonylag rugalmasak, minden lehet kicsit nehezebb. Valószínűleg az ülésméret csökkentésével a súlylimit fontossá vált. Innen csak egy ugrás, mikor a repjegyet a testsúly alapján vesszük. Szerencsére ez nekünk nem fog áremelést jelenteni. A búcsúvacsorát Bertand vállalta, Dávid volt a beszerző. Közben befutott Suzie és Florant is , mi Katival esti sétára mentünk nem zavarva a fiatalságot a vacsorakészítésben, ami lehet ennek köszönhetően is Michlen csillagosra sikerült. Recept Katinál. A reptérre Lofrant vitt ki minket, Bertrand is velünk jött. A „becsekkolás” gyors volt, a parkolásért így nem is kellett fizetnünk. Pont éjfélkor a Norvik felett szállt el Kati repülője, talán ő is látta a Norvikot.

Leave a Reply