Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Feed on
Posts
Comments

Ma tényleg hajnalban keltünk, mivel piaclátogatást terveztünk. Ez nem hozta a várt eredményt, mivel elsősorban nem halat akartunk venni, hanem helyi ajándéktárgyakat.

Ezek a standok később nyitnak, így két fordulót is tettünk a Norvik és a piac között.

 

Ez összesen pár száz méter volt, megvan a belvárosban lakásnak is a romantikája, különösen hajón. Mindig szerettem a városi kikötőket, ez tényleg olyan, mintha a Lánchídnál kötnénk ki.

 

Kíváncsi vagyok, az mibe kerülne naponta víz és áramcsatlakozással, ha valaki küld infót, köszönöm. Végül sikerült megvenni a legszebb fűszoknyát Kingának és a többi családi ajándékot. Floran pontosan érkezett, mi is elkészültünk a vízesés látogatásra. A Három nővért láttuk.

IMGP9480

IMGP9492

IMGP9505

Ez a program elmaradt volna, ha Bertrand nincs velünk. Gyönyörű volt az esőerdő, a legkülönlegesebb azonban a „fújó lyuk” volt, nem tudom ezt hogyan fordítják.

Készítettünk vicces felvételeket és videót. Hasonló a gyerekkorom vidámparkjához, ahol a gyanútlan hölgyek szoknyáját felfújták sűrített levegővel, de itt a tengeri hullámok által keltett kompresszió adja a műsort. Délután a fiúk nagyon szépen lemosták a Norvikot, mi Katival az utolsó vásárlói rohamra indultunk. A srácok szülinapi bulira voltak hivatalosak az „egydolláros” hajóra, mi Katival romantikus vacsorát terveztünk. Ezt felülírta a gyomorrontásom, melynek okát a mai napig sem sikerült kiderítenem, de szerencsére egy nap alatt túljutottam rajta, nem volt szép az utolsó napra időzíteni.

Leave a Reply