Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Feed on
Posts
Comments

Napfelkelte után feltűnt a már ismerős környék: a Csatorna bejárat előtt már mérföldekkel kígyózó nagyhajó-sor. Ez alkalommal Bálint nyert bebocsátást az öböl nyugodt vizeire. Ehhez kétszer kellett beszólnia rádión a Cristobal Signal Station-nek, elsőre nem mondták se azt, hogy mehetünk, se azt, hogy nem. Másodszorra viszont külön visszahívtak, felszólítottak a befáradásra.

maj-22-colon-behajozas

Behajózás Coloba

A Shelter Bay Marinában már az előre foglalt helyünk várt, és egy – származását tekintve angol – kikötői személyzet, aki 17 éves korában élt egy keveset Magyarországon. A legszükségesebbekkel kezdtük a parton: internet jelszó beszerzés, fagyi és egy adag mosás. Megérkezett Tamásnak az otthonról DHL-lel küldött csomag is.

Délután sikerült edzeni is, meleg vízben fürödni, visszatértünk a civilizációba. Meglátogatott minket Roy, az ügynökünk is, aki ez alkalommal magával vitte az útleveleinket és a hajólevelet is, holnap várjuk vissza. Már csak egy meleg vacsora van hátra a kikötői étteremben!

Üdv mindenkinek,

Judit

Leave a Reply