Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287
Feed on
Posts
Comments

Ma van a szülinapom, Kati gratulált először és utána sokan mások. Jólesik ez a figyelem, de nem tudok mindenkinek válaszolni, egyrészt az informatikai lehetőségek miatt, másik dolog az időkorlát. Egyedül vagyok, egy csomó dolgot meg kell oldanom naponta, ezért kérem ne nehezteljen rám senki, ha nem, vagy későn válaszolok. A mai nap röviden: Kati írta laza napot csináljak, részben sikerült. A génua fockrollert szétszedtem, a kötélterelője mondott csődöt, "megheckkeltem", meglátjuk , hogy sikerült. A hütőt közben kitakarítottam és Kati receptjei szerint megfőztem a húsvéti sonkát kolbásszal és főtt tojással. A sonka még Las Palmasról való, nem akar elfogyni, a főzés ellenére kemény maradt, valószínűleg a halaké lesz. Este még családi gratuláció volt Öcsiéktől (Magyarországon vannak), kicsit készülök a holnapi indulásra és még egyszer kellemes ünnepeket a Norvikról: TT.
—–

TT
At 2013.03.29. 12:04 (utc) our position was 14°04.88’N 060°57.55’W

One Response to “Hajónapló, 2013.03.30, Santa Lucia, 195-ik nap”

 1. mila szerint:

  Boldog Születésnapot Kívánok! Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel és szeretettel!

  Mi az elmúlt 2 hétben (ápr 7-ig) Thaiföldön hajókáztunk a családdal, nagyon klassz volt. Írtam naplót, ha lesz időd és neted (és kedved), akkor : http://milainthailand.blogspot.hu/

  Így most tudom csak folytatni a naplód olvasását. Örömmel olvasom, hogy a szakács tudományod olyan fergeteges szintre emelkedett, hogy már vendégeket is hívsz a főztödre 🙂 Igénybe venném, amint lehet!

  Btw.: miért kell két hőmérő a pilot motorra? Nem gondolkoztál még a rendszer átalakításán? Bennem ez maradt meg mint egyetlen gyenge (nagyon) pontja a Norviknak.

  Lépek a következő oldalra 🙂

  Üdvözöllek, Szelek Kapitánya, csak így tovább!
  -mila-

Leave a Reply