Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Szerencsém volt, egész éjjel egy swell sem volt. Hajnalban már látszottak a BVI szigetei, Gorda először.  A reggel meghozta a swelleket, körben zuhogott a fekete felhőkből, felkészültem a zivatarra. Ilyen szerencsém ritkán van, mind elkerült miközben néhány 100 méterre tőlem zuhogott a trópusi zápor. 11-re értem Shoper’s Hole-ba, 20-25 csomós szél- a bójára kötés egyedül esélytelen volt. Az egész öbölben bóják vannak telepítve, csak a bejáratnál van némi horgonyzó hely. Itt dobtam horgonyt 20 méteres vízben 2-3 másik hajó társaságában.

Don & Viktor & Tamas 085

A talaj kitűnő a horgonyzáshoz, a Rocna horgony remekül fog és a 70m kieresztett lánc a maga 270 kg-val, nyugodt éjszakát biztosít.

Don & Viktor & Tamas 086

Az erős szélben semmi kedvem nem volt az öblön végigdingizni, aludtam pár órát, kajáltam fürödtem a továbbra is csodálatos Karib tengerben, telefonáltam, sajnos a Pactor továbbra sem működik, igaz, időm sem volt vele foglalkozni.

Don & Viktor & Tamas 091

Pozicióm:18°23,16’N 64°42,206’W

TT

Leave a Reply