Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Ma van az eddigi legkisebb unokám, Panni 2 éves szülinapja, a gondolataim egész nap körülötte jártak. Vajon milyen élete lesz, ebből mennyit látok? Na ,de most maradjunk a Karibon. A tegnapi nap a derekamnak sok volt, így a reggel nehezen indult. Kicsit a lustaság is közrejátszott, hogy egy reggeli úszás helyett , inkább olvasni kezdtem. Átnéztem egy csomó papíromat, a pilotkönyvben megtaláltam több keresett üzletet, de a sehogy sem akaródzott kimennem a partra. Végül eldöntöttem maradok a hajón, készítek vacsorát, kicsit úszkálok, és hallgatom a helyi rádiót.

Vacsorafőzés közben kopogtak a hajóm oldalánál. Kinézek ki ismerős lehet, de nem ismerős volt, hanem a Coast Guard, egy hatalmas fekete ribbel öt fekete legény. Mondtam nekik, épp főzök elzárom a gázt. Ez 3 másodperc volt és mire kibújtam a kabinból hárman már otthonosan a kockpitben ültek. Elkérték a papírjaimat, az útlevelem és végigkérdezték a szokásos riportot. Minden rendben volt, ők is nagyon udvariasak voltak, köszöntek, és amilyen gyorsan jöttek olyan rutinosan visszaugrottak a hajójukba és elmentek. Már vacsorázás közben az ügyből azt a tanulságot vontam le, bár macerás ez a ki-beléptetési procedúra, jó, ha rendben vannak a papírok.

TT

Leave a Reply