Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'AGPressGraph\manipulator' does not have a method 'httpsCanonicalURL' in /home/norvikin/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Feed on
Posts
Comments

Végre elkezdtem a festékjavításokat. Jó, hogy nem bíztam másra, mármint amatőrre, mert nem tudták volna megcsinálni. A hajónak nagyon szép és jó a festése, de néhány saválló és szénacél átmenetnél makrancoskodik, vagyis rozsdásodik. Ezeket még Szardínián átmenetileg levédtem, de most epoxi festékkel kijavítom, de előtte fém tisztára ki kell csiszolni. Ezt egy drótkoronggal csinálom fúrógéppel, szerencsére van elég áramom.
Ma nagy nyüzsgés volt, mert reggel bejött az ötárbocos mega utasszállító és egész nap hordták-vitték az utasokat a kis hajókkal a parton egész nap tartó zenés karibi buliba.
Ma is veszélyben volt a korláton kihajtott napelem egy kezdő fiatal csapat miatt, akik a hagyományos martinique-i vitorlással épp, hogy ki tudtak kerülni.Eléggé meg voltak illetődve, nekem az idegeim rendben vannak, csak behajtottam a napelemet, így épp elfértek.
Sajnos a Pachtorral nem tudtam elküldeni a leveleim, remélem csak a légkör az oka.
Martinique:TT.

Leave a Reply